Sensueel genieten dankzij een massage in regio Kruishoutem

Hallo,

Ik ben Sylvia, een lieve en sensuele klassedame die je graag een luisterend oor aanbiedt.

Wil je genieten van een echte GFE waarbij we elkaar verwennen of heb je zin in een massage? Dan kan ik je misschien wel verwennen met een Hotstone massage en/of sensuele tantra met happy ending. Verkies je liever een intieme body-to-body massage? Dan is dit ook zeker een mogelijkheid! Ik laat je genieten van heerlijke, zwoele privémassages met zijdezachte, geurloze warme olie met eventueel een glaasje bubbels of een ander drankje.

De massages vinden plaats in Kruishoutem in een warme, huiselijke sfeer. Jouw wagen kan je parkeren op de privéparking. Wederzijds respect en discretie zijn vanzelfsprekend zodat je jezelf volledig kan ontspannen en ten volle kan genieten. Heb je andere wensen, dan hoor ik die graag!

Zowel mannen, vrouwen, senioren en koppels zijn bij mij van harte welkom. Je kan mij altijd vrijblijvend contacteren op het nummer 0495/66 26 21 en dit tussen 8u en 20u.

Tijdens de massages ben ik telefonisch niet bereikbaar, dan kan je steeds een boodschap nalaten of op een later tijdstip nog eens terugbellen.

Hopelijk tot snel!

Liefs, Sylvia.

Contacteer mij

Sylvia’s Secrets Regio Kruishoutem
België
Gsm: 0495 66 26 21
info@sylviasecrets.be

Gastenboek

Jou verwennen is voor mij het allerbelangrijkste, ik hoor dan ook graag van jou of je genoten hebt van de massage.

Lees meer
Back to Top